Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Η Τουρκική ημισέληνος στο κέντρο της Τριπόλεως!


Η Αυτόνομη Πατριωτική Κίνηση Τριπόλεως "Δούρειος Ίππος"
καταγγέλλει στα τοπικά ΜΜΕ την σημερινή πρόκληση  στο κέντρο της πόλης μας. Συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο "Μαίναλον" που βρίσκεται επί της πλατείας Άρεως κυματίζει σε μπαλκόνι του εν λόγω κτιρίου μια Τουρκική ημισέληνος μόλις 100 μέτρα από το μνημείο του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη και το οστεοφυλάκιο του ήρωα, καθώς  και τα μνημεία ηρώων του 1821 και των Βαλκανικών Πολέμων!

Είναι ντροπή και όνειδος για την ιστορία του τόπου μας να υπάρχει στο κέντρο της Τριπολιτσάς το σύμβολο μιας χώρας που υπήρξε δυνάστης για 400 χρόνια στον τόπο μας και αποτέλεσε τον διώκτη χιλιάδων Ελλήνων αλλά και μετέπειτα χιλιάδων άλλων  Ασσυρίων, Αρμενίων και Κούρδων. Η Τρίπολη και η Αρκαδία έδωσε για την Πατρίδα χιλιάδες από τα παιδιά της σε μια σειρά πολέμων με τελευταίο θυσιαστήριο την Μαρτυρική Κύπρο το 1974 όπου συμπολίτες μας έπεσαν μαχόμενοι τον βάρβαρο εισβολέα. Σε μια πρωτοφανή επίδειξη θράσους κάποιοι επιλέγουν να μην αντιδρούν στις προκλήσεις πλην των ντόπιων Εθνικιστών. 

Έτσι λοιπόν ομάδα νέων Εθνικιστών και ανένταχτων Πατριωτών έσπευσε να διαμαρτυρηθεί με έντονο τρόπο στην διεύθυνση του ξενοδοχείου και να καταγγείλει το απαράδεκτο γεγονός ενώ δεν παραλείψαμε να στείλουμε το μήνυμα στους κύριους υπεύθυνους ανεύθυνους.  Στην συνέχεια επειδή τα πάντα έχουν την συμβολική τους αξία, εκφράσαμε με μια διαφορετική ενέργεια ... την άποψη μας στα φιλαράκια του Σουλτάνου και σημερινού μακελάρη του Συριακού λαού Ταγίπ Ερντογάν για να τους δώσουμε  να καταλάβουν μια και καλή ότι μπορεί αυτός ο λαός σήμερα να ξυπνάει και να κοιμάται με την προπαγάνδα των καναλαρχών και των έμμισθων υπαλλήλων του νεοθωμανισμού αλλά κάποιοι αγρυπνούν στην Τρίπολη και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους Εθνικιστές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου